Voor alle baby'tjes die te klein zijn om te leven

Voor alle baby'tjes die te klein zijn om te leven

geplaatst op: 02-02-2019

Ik ben al een klein poosje bezig met ~zo vergeet ik je niet.nl~ en in mijn hoofd is het met regelmaat druk, omdat ik eigenlijk best veel wil doen in een soms veel te kort tijdsbestek. Het liefste ga ik dan met alles bezig. Freubelen is mijn ding, ik houd ervan.

De dood is ook zo'n ding. Ik ben er niet bang voor. Het interesseert mij. Hier thuis wordt er zo af en toe over gesproken. Ik vind het belangrijk dat mijn familie weet wat ik wil als het mijn tijd is. Ik kan mij herinneren dat dat vroeger niet zo was. Toen mijn opa overleed was ik 16 jaar, geloof ik. Hij overleed thuis. Wij woonden ernaast, maar werden zorgvuldig uit de buurt gehouden.

Zo ook toen er een neefje doodgeboren werd. Ik weet nog dat mijn moeder heel erg verdrietig was, maar ook daar kregen wij verder weinig van te horen. Ook dat werd weggestopt, helaas.

In deze tegenwoordige tijd worden deze kleintjes juist gekoesterd. Niet weggestopt zoals men dat jaren geleden deed. Helemaal nu de stil geboren kindjes geregistreerd mogen worden in de gemeentelijke basisregistratie (BPR) met ingang van 4 februari 2019. Dat is prachtig.

 

Voor alle kleine baby'tjes die te klein zijn om te leven, ben ik aan de slag gegaan. Voor deze minimensjes maak ik onder andere uitvaartwiegjes, omslagdoekjes en watermethode wiegjes. Ik heb er altijd een aantal op voorraad maar als er eigen stof is, bijvoorbeeld een wiegdekentje of een mooie omslagdoek, dan wil en kan ik in een kort tijdsbestek een baby uitvaartwiegje van uw eigen stof maken.

De op voorraad zijnde uitvaartwiegjes zijn online te bestellen, maar direct contact per telefoon mag en kan natuurlijk altijd.

                                                                   Liefs, Jenny

 

Waar je ook bent
ik zou het niet weten
Niet in afstand of tijd te meten
Maar ik heb je bij me
Diep in mij
Daarom ben je zo dichtbij
~Toon Hermans~

Deze uitvaartwiegjes zijn geschikt voor uitvaart en crematie.