Bewaardoos bekleed met stof

Waarom zou u de kleine waardevolle dingen van uw dierbare ergens in een donkere lade laten liggen: een plek waar u er zo "bij kunt" is toch veel mooier?

Een schoenendoos hoeft niet bij het oude papier. Er kan bijvoorbeeld een mooie "bewaardoos" van gemaakt worden, die in zicht kan blijven staan en waar u de kleinste herinneringen in kunt bewaren.

Ook kan een beklede schoenendoos heel mooi gebruikt worden tijden de condoleance en uitvaart van een dierbare. In plaats van een condoleance boek kunnen er kleine persoonlijke wensen op briefjes geschreven worden en in de doos gestopt worden. Heel anders maar niet minder waardevol.

De doos wordt geheel beplakt met stof eventueel gecombineerd met en restje behang of ander mooi papier, zowel aan de buiten- als binnenkant. Het deksel van uw bewaardoos kan onder de buitenstof een fiberfill laag krijgen. Op de bodem van de bewaardoos wordt stof gelijmd of een mooi stuk papier. De doos wordt afgewerkt met de voorhanden zijnde fournituren. Dit kunnen lintjes of bandjes zijn, maar ook knopen of kralen. Het moet een bewaardoos worden zoals u het wenst.

gooi die lege schoenendoos maar niet weg...
het word een mooie plek,
waarin ik al je kleine herinneringen leg.