De eerste helft van 2023

De eerste helft van 2023

geplaatst op: 31-03-2023

De eerste 3 maanden van 2023 zitten er al weer op. De tijd gaat hard en dat zeg ik dus heel vaak. De laatste geschreven Blog was in mei vorig jaar. Ik gunde mij geen tijd iets te schrijven. Druk met mooie dingen voor jullie te maken, druk met van alles en nog wat. Goed excuus toch?

Inmiddels is het eind maart en ik vindt het weer eens tijd. ik ben bezig met een aantal mooi opdrachten. De eerste beurs, in dit geval "uitvaartfestival" hebben we gehad en er volgen er dit jaar nog een paar. We waren bij de Zwanenhof in Zenderen. Natasja Kroese (Boomuitvaartverzorging) heeft dit festival prima geregeld voor ons: de standhouders maar ook voor de vele bezoekers. Het was er goed toeven. Wat een mooie gesprekken. Met grote en kleine mensen. Ook gesproken met kinderen. Heerlijk puur en ongeremd. Wat was het een leuke dag: zondag 26 maart.

In januari gingen er een paar pluizige kleine beertjes op stap, gemaakt van een paar bontjasjes en pluizig dat was het. Zeker tijdens het knippen van de jasjes en het in elkaar zetten van de patroondelen. Een grote beer mocht ik voor een lief baby'tje maken.

 

 

 

 

Februari was een "blauwe deken"maand. dit keer niet alleen volwassen kleding, maar ook tiener kleding en dat doet mij echt wel wat. Hoe oneerlijk is het dat een 12 jarige het niet gegund is te leven omdat er een ziekte tevoorschijn kwam die niet te genezen was. Hoe mooi was het toen haar lieve naaste dierbaren de gemaakte herinneringen in ontvangst kwamen nemen en er heel erg blij mee zijn. Emoties tonen mag best, is niet raar. Ik moet zelf best wel eens een brok in de keel wegslikken omdat de verhalen rond een verlies keihard binnenkomen. Heftige verhalen, Rauwe verhalen. Keihard.

 

 

 

Zal ik gaan beloven hier wat vaker te gaan schrijven? Hmmm... ik doe mijn best.

Bedankt voor het lezen!  Liefs Jenny