Uitvaartwiegje

Onderstaande uitvaartwiegjes zijn op voorraad. Uiteraard is het ook mogelijk om binnen een tijdsbestek van 1 dag van eigen stofjes een wiegje door "zo vergeet ik je niet" te laten maken.

Alle wiegjes hebben striklinten om het  voor het definitieve afscheid te kunnen sluiten. Zo ziet het uitvaartwiegje eruit als een bootje, klaar om weg te varen naar waar het ook maar wil gaan.

Uitvaartwiegje klein

Het uitvaartwiegje is ongeveer 25 cm lang, 15 cm breed en 15 cm hoog. Het heeft een matrasje gevuld met wol zodat het kindje lekker zacht ligt en een lakentje van hydrofiel. U krijgt er een badstof omslagdoekje in een passende kleur bij.

klein groen hemelwiegjeKlein groen hemelwiegje dichtgestrikt

Prijs: € 49,00

Uitvaartwiegje middel

Het uitvaartwiegje is ongeveer 35 cm lang, 20 cm breed en 20 cm hoog. Het heeft een matrasje met wol, zodat het kindje lekker zacht ligt en een lakentje van hydrofiel. U krijgt er een badstof omslagdoekje in een passende kleur bij.

hemewieg middel beige met witte sterrenhemelwieg lakentje met sterrenband

Prijs: 69,00

 

Uitvaartwiegje groot~

Het uitvaartwiegje is ongeveer 60 cm lang, 25 cm breed en 25 cm hoog. Het heeft een matrasje met wol, zodat het kindje lekker zacht ligt en een lakentje van hydrofiel. U krijgt er een badstof omslagdoekje in een passende kleur bij.

Prijs: € 195,00